Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies La Llar de Persones Sordes celebra el 64 aniversari i la festa de Sant Francesc de Sales

La Llar de Persones Sordes celebra el 64 aniversari i la festa de Sant Francesc de Sales

La regidora Sara Mestres assisteix als actes d’homenatge als associats que compleixen 50 i 25 anys com a membres de l’entitat

La Llar de Persones Sordes de Lleida ha celebrat aquesta tarda el 64 aniversari de la seva fundació al seu estatge social, un acte que s’han fet coincidir amb la festivitat del seu patró, Sant Francesc de Sales.

La regidora de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, ha assistit a l’homenatge que l’entitat ha fet a tres dels seus membres, dos per complir els 25 anys d’associats (Alberto Pastó i María Fortea) i un tercer, per fer-ne 50 (Joan Solans).

A l’acte, també hi han assistit els regidors Rosa M. Salmerón, Daniel Rubio, Carles Vega, Pau Juvillà i Dolors López, així com la diputada provincial Rosa M. Mora, que han volgut fer sota a la presidenta de la Llar, Margarita Estradera Rabadán, la qual ha demanat més implicació de les institucions amb aquest col·lectiu.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida