Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies La Paeria “trenca barreres” a la Festa Major de Lleida

La Paeria “trenca barreres” a la Festa Major de Lleida

Com cada any, el programa de festes inclou recursos i serveis en diferents actes per fomentar la participació i la inclusió de les persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa diferents serveis i recursos per la Festa Major per fomentar la participació i la la inclusió de les persones amb discapacitat. Com cada any, en els actes de més rellevància o de més afluència de públic la Paeria habilita els espais i les eines perquè la festa i les activitats siguin accessibles.

N’és un exemple la interpretació en llengua de signes, tant del pregó oficial, que tindrà lloc dimecres al Saló de Sessions de la Paeria (a les 20 h), com l’eucaristia en honor al patró de la ciutat, Sant Anastasi, a la Catedral Nova, i l’ofrena floral a la plaça de Sant Joan, que es faran el dijous 11 de maig. Destaca la Batalla de Flors que, com és habitual, comptarà amb un espai proetgit destinat a persones amb cadira de rodes, ubicat al costat de la tribuna d’autoritats, davant de l’església del Carme, a la rambla de Ferran. L’espai també inclou una sèrie de places per als i les seves acompanyants. En aquest sentit, els espais festius de la ciutat són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

Per a més informació sobre els actes i els espais: Àrea d’Atenció a Persones amb Discapacitats de l’Ajuntament de Lleida o al telefòn 973 700 621.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida