Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies La Paeria facilita el servei de transport per anar a votar

La Paeria facilita el servei de transport per anar a votar

El servei de desplaçament de persones amb mobilitat reduïda per anar a votar a les eleccions generals el 26 de juny als col·legis electorals de Lleida es pot sol·licitar del 9 al 23 de juny

L’Ajuntament de Lleida posa en marxa el servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals i poder votar el diumenge 26 de juny a les eleccions generals. La sol·licitud del servei es pot fer del 9 al 23 de juny de 2016 -fins a les 12 del migdia-. El desplaçament es posa a disposició de les persones que estiguin empadronades a la ciutat, que vulguin anar a votar el dia 26 i que requereixen d’un servei de transport adaptat, ja sigui amb servei de taxi i/o de voluntariat, a causa de les seves dificultats de mobilitat o limitacions físiques.

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que s’habilitarà a la pàgina web de la Paeria. El servei serà gratuït per als demandats, sempre que compleixin els requisits abans esmentats.

Aquesta actuació es una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida