Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L'alcalde rep els atletes lleidatans dels Special Olympics

L'alcalde rep els atletes lleidatans dels Special Olympics

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la recepció als atletes lleidatans que han participat als Specials Olympics, celebrats a Vilanova i la Geltrú els dies 11, 12 i 13 d'octubre. L'alcalde ha felicitat els esportistes per les medalles que han aconseguit, però sobretot per la seva participació als Jocs, representant les Terres de Lleida i portant el seu nom arreu.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest migdia la recepció als atletes lleidatans que han participat als Specials Olympics, celebrats a Vilanova i la Geltrú els dies 11, 12 i 13 d’octubre. L’alcalde ha felicitat els esportistes per les medalles que han aconseguit, però sobretot per la seva participació als Jocs, representant les Terres de Lleida i portant el seu nom arreu. Ros ha recordat la il·lusió i les ganes amb què es va rebre la flama dels Special Olympics a la plaça de la Paeria els dies previs a la seva celebració. I ha encoratjat els atletes a mantenir-les per continuar practicant esport i aprendre cada dia. L’alcalde ha reconegut el suport i el treball que fan les famílies i les entitats que hi participen.

L’alcalde també ha agraït el patrocini de Banc Sabadell, així com McDonald’s, que han estat els patrocinadors principals. Ros ha rebut al Saló del Retaule els nois i les noies que han participat als Jocs, acompanyat dels regidors Txema Alonso, Joan Ramon Zaballos i Joan Vilella, així com del coordinador de la Federació ACELL Lleida, Álvaro Terreros, qui ha donat les gràcies a la Paeria pel seu suport. Consultar notícia relacionada

Les entitats que ha participat als jocs han estat la Federació Acell, Escoles Especials Llar Sant Josep; Inefc Lleida; Claror La Seu d’Urgell; L’Estel de Balaguer; Aspros de Lleida; Asvolcall-Down Lleida; Adda de Vielha; Alba de Tàrrega i Acudam de Mollerussa.

En acabar, els esportistes s’han endut un obsequi de l’Ajuntament i s’han fet un foto de grup amb les autoritats a la façana de l’Ajuntament.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida