Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Lleida acull la presentació de l'Associació Fud Therapy

Lleida acull la presentació de l'Associació Fud Therapy

Josep Presseguer ha assistit a l’acte i ha destacat que es tracta d’un projecte pioner i innovador que té el valor afegit d’esdevenir un servei essencial per a moltes persones amb necessitats educatives especials.

El tinent d’alcalde Josep Presseguer ha assistit aquesta tarda a la presentació de l’Associació Fud Therapy, que es dedica a la millora de la qualitat de vida de persones amb necessitats educatives especials mitjançant la teràpia canina. Es tracta d’un projecte pioner i innovador a la demarcació de Lleida on fa cinc anys que fan teràpia assistida amb gossos en diferents centres i associacions.

Presseguer ha remarcat que el projecte té el valor afegit d’esdevenir un servei essencial per a moltes persones de la societat. Fent servir les paraules del pensador xinès Lao-Tsé, ha recordat que “el valor d’un acte s’ha de jutjar per la seva oportunitat”, i ha afegit que és una afirmació que es correspon al segle cinquè o sisè abans de Crist però que té absoluta vigència, ja que la iniciativa és oportuna i un exemple de servei a les persones.

L’entitat Fud Therapy ha ingressat a la Federació d’Entitats per la Salut, Fesalut, i s’adhereix a l’Espai Salut-GSS Lleida. A l’acte de presentació, hi han assistit la presidenta de l’associació, Núria Sorribes; el director de serveis territorials de Salut a Lleida, el doctor Josep Pifarré, i el president de Fesalut, Josep Maria Fornós.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida