Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Lleida serà la seu del 34è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

Lleida serà la seu del 34è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

Aquest dissabte s’ha fet el sorteig de les eliminatòries de les diferents disciplines esportives que comptaran amb la participació d’uns 250 esportistes. Les semifinals i les finals tindran lloc a la ciutat del 18 de maig al 8 de juny de 2013

Lleida serà la seu d’enguany del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, que arriba a la seva 34a edició. Aquest dissabte s’ha fet el sorteig de les eliminatòries de les diferents disciplines esportives al local social de la Llar de Persones Sordes de Lleida. Uns 250 jugadors competiran en aquest campionat que jugarà les semifinals i les finals a la ciutat del 18 de maig al 8 de juny de 2013. Hi participaran 9 clubs dels 14 que hi ha federats al territori català. Els esports que s’hi podran veure són: futbol sala, dards, petanca, escacs, futbol 7, pàdel, tennis taula, futbol 3x3 i bàdminton .

El tinent d’alcalde Josep Presseguer ha assistit al sorteig amb David Falguera, president de la Llar de Persones Sordes de Lleida; Benet Muñoz, president de FESC (Federació Esportiva de Sords de Catalunya); Lídia Sánchez, del comitè del 34è campionat Esportiu de Sords de Catalunya, i Juan Rafael Solans, president del Club Esportiu de Sords de Lleida.

Benet Muñoz ha explicat que el sorteig es realitza amb tanta antelació perquè les eliminatòries, que es juguen arreu del territori, han de ser compatibles amb les lligues regulars i altres esdeveniments esportius que tenen lloc durant l’any. Una de les novetats d’enguany, segons ha explicat Muñoz, és la celebració d’un concurs de cultura esportiva en què s’hi faran preguntes vinculades tant a l'esport com als esportistes. L’objectiu d’aquest campionat és fomentar la integració d’aquest col·lectiu i l’eliminació de barreres de comunicació en el món de l’esport.

El tinent d’alcalde s’ha posat a disposició del Club Esportiu de Sords lleidatà per col·laborar en l’organització de les finals a la ciutat i ha desitjat sort als clubs participants.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida