Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Llums blaus i grocs a la façana de la Paeria i els ponts pel Dia Mundial de la Síndrome de Down

Llums blaus i grocs a la façana de la Paeria i els ponts pel Dia Mundial de la Síndrome de Down

La commemoració d’enguany té per lema “autèntics”

La façana de la Paeria i els ponts de la ciutat s’han il·luminat aquest dimecres al vespre dels colors blau i groc per commemorar el Dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuán, han assistit a l’encesa, amb diversos membres de l’entitat i els regidors José Maria Córdoba i Dolors López. Enguany la commemoració té per lema “autèntics”.

Aquesta encesa, juntament amb l’acte conjunt que s’ha fet a la tarda a la Biblioteca Pública per commemorar també el Dia Mundial de la Poesia, forma part del conjunt d’activitats que Down Lleida ha organitzat amb motiu d’aquest dia. També ho és la lectura del manifest que es farà al partit de l’Actel Força Lleida i el CB Prat, aquest vespre, al pavelló municipal Barris Nord.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida