Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Servei gratuït de la Paeria per a persones amb mobilitat reduïda per anar a votar

Servei gratuït de la Paeria per a persones amb mobilitat reduïda per anar a votar

Aquest dilluns comença el termini per fer la sol·licitud perquè les persones amb dificultats de mobilitat o limitacions físiques per desplaçar-se puguin anar als col·legis electorals el 10 de novembre

L’Ajuntament de Lleida obre aquest dilluns, 21 d’octubre, el termini per a les sol·licituds de serveis de transport esporàdic per anar a votar el 10 de novembre de 2019. El servei s’adreça a aquelles persones que resideixin i estiguin empadronades a la ciutat i que, a causa de les dificultats de mobilitat o limitacions físiques, requereixen d’un servei de transport adaptat (servei de taxi) i /o de voluntariat. El servei, que es pot reservar fins a les 12 h del 8 de novembre, ha de fer-se dins el municipi de Lleida.

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que es troba a la pàgina web de Paeria. El servei és gratuït per a les persones demandants, que compleixin els requisits abans esmentats.

La iniciativa és una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb algun tipus de discapacitat en l’exercici dels seus drets.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida