Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Un miler d’alumnes d’escoles de la ciutat participen en les xerrades escolars de Down Lleida

Un miler d’alumnes d’escoles de la ciutat participen en les xerrades escolars de Down Lleida

L’activitat té com a objectiu desenvolupar comportaments solidaris i comprensius i aprendre i acceptar persones afectades per la Síndrome de Down. El projecte forma part del programa municipal “Educació a l’Abast”

L’Associació Down Lleida ha engegat un curs més el seu projecte educatiu amb xerrades a les escoles de Lleida, una iniciativa que forma part del programa “Educació a l’Abast” i que compta amb la col·laboració del Servei d’Educació de la Paeria. El projecte està adreçat a l’alumnat de primària i secundària i té com a objectius desenvolupar entre els escolars comportaments solidaris i comprensius envers les persones amb discapacitat, especialment amb discapacitat intel·lectual, i aprendre a respectar i a acceptar les persones afectades per la Síndrome de Down.

Aquest curs uns 1.000 alumnes de 17 centres educatius de Lleida participen en aquest projecte. S’estructura en xerrades interactives i participatives, adaptades als nivells educatius:

-per als alumnes de cicle superior de primària i d’ESO porten per títol “Hi ha diferències entre tu i jo?”.

-per als alumnes de cicle mitjà (3r i 4t primària), amb l’activitat “Diferents ho som tots”.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida