Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Usuaris de l’entitat ASPID expliquen contes a les Escoles Bressol Municipals

Usuaris de l’entitat ASPID expliquen contes a les Escoles Bressol Municipals

El Contacontes és una eina de treball i d’intercanvi integradora amb un gran valor pedagògic i social. L’activitat “El lleó i el ratolí” comença aquest dilluns i es farà fins al juny

L’Associació de paraplègics i discapacitats físics de Lleida, ASPID, comença una nova edició del Contacontes a les Escoles Bressol Municipals. Els usuaris de l’entitat i els seus monitors llegiran a partir d’aquest dilluns i fins al 18 de juny el conte “El lleó i el ratolí” a les EBM d’Albarés, Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric, Garot, Germans Grimm, La Mitjana, Llívia, Magraners, Parc de Gardeny, Pardinyes, Rellotge, Ronda – La Mercè i Secà. El cicle de lectura es farà els dilluns, de les 10.30 a les 11 hores.

Amb aquesta iniciativa, en què col·laboren ASPID i la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals, es vol impulsar el benestar i millorar la qualitat de vida de les persones discapacitades i la seva integració social.

L’activitat, iniciada el curs 2015, continua a les EBM compromeses, des de fa temps, a fomentar el valor de la solidaritat a les diferents comunitats educatives, oferint a les criatures i a les seves famílies un model de col·laboració, participació i, sobretot, d’implicació en projectes per aconseguir un món millor.

Les Escoles Bressol Municipals, sensibles amb les dificultats de la mobilitat de les persones amb discapacitats físiques, volen col·laborar en la seva proposta de l’activitat de la narració del conte com un element d’intercanvi i proximitat entre petits i grans que a més a més d’entretenir, estimula la imaginació i té un valuós valor pedagògic. És per aquest motiu que el contacontes es considera una valuosa eina de treball i d’intercanvi entre persones, i a més, els nens i nenes gaudeixen molt d’aquesta activitat ja que participen amb ells.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida