Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Visita a la Llar de Persones Sordes de Lleida

Visita a la Llar de Persones Sordes de Lleida

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans s’ha interessat per l’activitat d’aquesta entitat, fundada el 1953, que comparteix seu amb el Club Esportiu de Sords

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha visitat les instal·lacions de la Llar de Persones Sordes de Lleida, que és la seu també del Club Esportiu de Sords. Rodamilans s’ha interessat per l’activitat d’ambdues entitats, presidides per Margarita Estrada i Josep M. Solans, respectivament, i pel seu funcionament. Durant la visita, s’han comentat les accions socials que fomenten en l’àmbit de la formació, dels recursos humans i laborals i de noves tecnologies.

Fundat el 1953, l’entitat compta amb una norantena de socis i té com a principals objectius la defensa dels drets de les persones sordes, la seva integració a nivell laboral, social i formatiu i la promoció de mesures tendents a l’eliminació de les Barreres de Comunicació.

La Paeria dóna suport a la Llar de Persones Sordes de Lleida amb la cessió de l’espai de la seu, subvencions municipals per a determinats projectes o la coordinació perquè, entre altres, els actes més rellevants de l’Ajuntament comptin amb la figura d’un intèrpret de LSC, llengua de signes catalana.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida