Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies Concurs còctels sense alcohol

Concurs còctels sense alcohol

RESULTAT DEL CONCURS DE CÒCTELS SENSE ALCOHOL EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL SENSE ALCOHOL.

El jurat del concurs de còctels sense alcohol reunit el dilluns 12 de novembre, valora la participació dels grups de joves que s’han presentat en el concurs en motiu de la celebració del Dia Mundial sense alcohol 2018 i agraeix l’originalitat i el treball que s’ha pogut comprovat en l’elaboració dels combinats.

El veredicte del jurat ha estat:

El 1r classificat del concurs de còctels premiat amb 4 entrades per l’espectacle Ludo Circus Show cedides per la Fundació Pública Teatre de la Llotja és per al còctel: GELSINDIL del qual en destaquen: la composició i barreja d’ingredients naturals que porta, l’atractiu visual amb un color refrescant i l’originalitat en l’acabament del còctel. També destaca l’elaboració i presentació molt detallada del còctel.

 

El 2n classificat, premiat amb 4 entrades per a l’espectacle Chapeau! cedides per la Fundació Pública Teatre de la Llotja és per al còctel:  TROPICAL CÒCTEL valorant-te especialment: per ser un còctel afruitat, amb major densitat, amb molt elements de dolçor i 100% energètic.

 

 

El jurat també vol fer un agraïment a totes les persones que s’hi ha presentat i vol fer una menció especial als còctels

 

SA, SA, SA DE TARDOR per fer una barreja arriscada d’ingredients i torre de sabors i amb una elaboració molt treballada.

PINK LADY: té una concepció més de batut, amb ingredients que el fan més concentrat i amb una combinació agosarada.

ELÈCTRIC LEMON: és un smoothy molt bo, amb molta vitamina i amb ingredients totalment naturals.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida