Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies CONCURS DE COCTELS SENSE ALCOHOL

CONCURS DE COCTELS SENSE ALCOHOL

La Regidoria de Polítiques per als drets socials ha convocat la 5a edició del Concurs de Còctels sense alcohol en el marc del Dia mundial sense alcohol que es commemora cada any el 15 de novembre. Es vol conscienciar a la joventut sobre el consum d’alcohol i sobretot ficar de manifest l’alternativa a beure d’altres productes sense alcohol. Agraïm la participació de tots/es les joves i famílies que hi ha participat i ens sumem a la Campanya promoguda per l’Agència de Salut Publica amb el lema “L’Alcohol és responsabilitat de tothom”.

Els jurat del Concurs de Còctels sense alcohol organitzat per la Regidoria de Polítiques per als drets socials ha valorat les 11 propostes de còctels que s’han presentat al concurs i han emès el següent veredicte:

1r Classificat per al Còctel COLIMAN elaborat per alumnes de l’IFE Escola del Treball.

2n Classificat per al Còctel MIHARE-MJP elaborat pel Servei d’Atenció de Famílies-El Mercat

El premi són entrades per a l’espectacle A.K.A. del proper dia 29 de novembre i estan cedides per la Fundació Pública Teatre de la Llotja

El jurat també vol fer una menció especial per a la resta de còctels presentats, per la seva originalitat i creativitat en l’elaboració.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida