Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies El Road Show de Fundació Mutual de Conductors mostra als joves la necessitat de conduir amb responsabilitat

El Road Show de Fundació Mutual de Conductors mostra als joves la necessitat de conduir amb responsabilitat

La Guàrdia Urbana i l’equip d’Educació Viària de Lleida col•laboren en el muntatge, que ha comptat amb l’assistència de 740 estudiants de diferents centres de la ciutat i que alerta del perill de conduir sota els efectes de l’alcohol o de les drogues

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha destacat avui la importància de programes com el Road Show de la Fundació Mutual de Conductors per alertar dels perills de la conducció en determinades circumstàncies de risc, promoure la prevenció i evitar els accidents de trànsit entre la població jove.

L’Auditori Enric Granados de Lleida ha acollit la posada en escena d'aquest acte, amb el qual es vol conscienciar els nois i noies sobre la importància d’actuar amb responsabilitat tant al volant com en la circulació amb motocicletes. 740 estudiants de diferents centres educatius de la ciutat han escoltat les intervencions d’un agent de la guàrdia urbana, d’un infermer d’ambulància, d’una doctora, d’un bomber, d’una noia amb lesió medul·lar per un accident i d’una persona que en va perdre un familiar. Tots ells han explicat la seva vivència davant un succés tan traumàtic com un sinistre de trànsit.

La regidora ha destacat als joves que aquests testimonis explicaven experiències reals i els ha animat a reflexionar i a treballar per aconseguir una mobilitat millor. “Volem preservar les vostres vides”, els ha dit. A més de Sara Mestres, a l’acte han assistit Joan Badenes, president de la Fundació Mutual de Conductors, i el seu director, Josep Mª Ambros.

La Guàrdia Urbana i l’Equip d’Educació Viària de Lleida col·laboren amb el Road Show que promou la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, juntament amb el Servei Català de Trànsit i TRAFPOL. Amb aquest programa, la Fundació pretén alertar el jovent sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. El Road Show fa arribar anualment el seu missatge a més de 6.500 alumnes d’arreu de Catalunya.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida