Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies IV Nit d'Humor Solidari en benefici de projectes socials de l’entitat Agrupa’t

IV Nit d'Humor Solidari en benefici de projectes socials de l’entitat Agrupa’t

Tindrà lloc el dimarts al Teatre Municipal de l’Escorxador amb la participació de diferents monologuistes i humoristes, com Eva Cabezas, qui també presentarà l’acte. L'Ajuntament de Lleida col·labora en aquest acte

L’associació lleidatana Agrupa’t ha organitzat la IV Nit d’Humor Solidari en benefici de projectes socials de l’entitat. L’espectacle tindrà lloc el dimarts, 10 d’abril, a les 19.30 h, al Teatre Municipal de l’Escorxador, i estarà conduït per la humorista Eva Cabezas.

L’activitat es promou per difondre i sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica de les drogodependències i la recaptació es destina a serveis que ofereix l’entitat. L’Associació Agrupa’t, que atén una vuitantena d’usuaris a l’any, treballa coordinadament amb l'Hospital Santa Maria per a la millora de la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit aquest tipus de problemes. L’entitat promou a través d’un espai d’acollida tallers psico-terapèutics i de creixement personal i acompanyament a la inserció socio-laboral, amb una tasca educativa molt estreta amb l’Hospital. També gestiona l’Empresa Semaiha d’inserció per al col·lectiu de persones que atenen, dedicada als serveis de manteniment i millorar d’habitatges.

L’Àrea de Promoció de la Salut de la Paeria ofereix suport tècnic a l’entitat en la gestió dels seus projectes i en l’organització de diferents actes, a més de rebre suport econòmic a través de la convocatòria de subvencions.

Així, la IV Nit de l’Humor Solidari compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, així com de Postureig Lleida i les entitats i empreses Jardins del Segrià, Copisteria Solé, Ateneu cooperatiu Baula, B-Biosca, Sopa gràfics i La Cuina.

Les entrades valen 8 euros l’anticipada i 10 euros a la taquilla. Es poden adquirir a Agrupa’t (plaça de Sant Llorenç, 1), a Tits and Tats Tattoo Studio (c/ Caldereries, 4) i Jardins del Segrià (partida Cunillàs, 82).

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida