Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies Commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans

Commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans

El tinent d’alcalde Josep Presseguer ha presidit l’acte de commemoració conjunt que ha tingut lloc al Teatre Municipal de l’Escorxador organitzat per la Paeria amb els Col•legis Professionals de Treball Social i d’Educació Social.

El Teatre Municipal de l’Escorxador ha acollit aquesta tarda l’acte conjunt que promogut pels Col·legis Professionals de Treball Social i d’Educació Social, juntament amb l’Ajuntament de Lleida, té per objectiu per fer pública l’obligació ètica i política en defensa dels drets humans, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. L’acte ha inclòs la lectura d’un manifesta conjunt i l’espectacle Alaska 2099, de Teatre Social, que busca despertar consciències sense perdre el sentit de l’humor. L’objectiu d’aquesta activitat és esdevenir un espai de reflexió i de compromís envers la defensa de les capacitats i les llibertats de les persones i la construcció d’una societat del s. XXI socialment justa.


Text del manifest conjunt amb motiu del Dia Mundial dels Drets Humans. (25,4 KB)


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida