Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies El Gran Recapte d'Aliments torna divendres i dissabte amb el repte de recollir 320.000 quilos d'aliments

El Gran Recapte d'Aliments torna divendres i dissabte amb el repte de recollir 320.000 quilos d'aliments

L'organització fa una crida als lleidatans perquè s'inscriguin com a voluntaris a "la gran festa de la solidaritat a Lleida", ja que encara en falten uns 600

El Gran Recapte d'Aliments torna aquest divendres i dissabte a Lleida amb el repte d'arribar als 320.000 quilos de menjar per donar resposta a les famílies que necessiten ajuda per fer front una necessitat tan bàsica com la de l'alimentació. Aquesta tarda s'ha presentat, amb la presència del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, l'onzena edició d'aquesta activitat solidària, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre en 270 punts de recollida de tota la província, 70 d'ells a la ciutat de Lleida.

El nou president de la Fundació Banc d'Aliments, Antoni Fo, ha agraït la solidaritat que cada any fa possible aquest esdeveniment, en especial la de tots els voluntaris que col·laboren en el projecte. A més, Fo ha fet una crida a tots els lleidatans perquè se sumin com a voluntaris a la iniciativa, ja que encara queden per cobrir uns 600 llocs per tenir una presència com cal a tots els punts de recollida.

Per la seva part, Cerdà ha agraït la "feina fantàstica" que ha fet Joan Ramon Saura fins ara al capdavant del Banc d'Aliments i ha assenyalat que amb Antoni Fo tindrà "un relleu a l'alçada". "Tant de bo no fos necessari, però el Gran Recapte és la gran festa de la solidaritat a Lleida, amb molts voluntaris que surten al carrer i recullen esperances perquè tota la gent que hi ha a l'altra banda pugui tenir les seves necessitats cobertes. Es fa una molt bona feina", ha indicat.

Aquest any es demana especialment l'aportació de llet, conserves de peix i de verdures i oli. La tria i selecció dels aliments es durà a terme a partir de dissabte a la tarda al pavelló 4 de Fira de Lleida. El Banc d'Aliments facilita menjar a més de 24.000 persones de Lleida, un 6% de la població, ha destacat el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre.

Aquesta tarda també s'ha donat a conèixer un vídeo promocional del Gran Recapte.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida