Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies Finalitza la campanya d’atenció als temporers i temporeres desplaçats a Lleida amb motiu de la recollida de la fruita

Finalitza la campanya d’atenció als temporers i temporeres desplaçats a Lleida amb motiu de la recollida de la fruita

Aquesta nit és l’última en què estarà obert el refugi que s’ha habilitat provisionalment aquest estiu al Pavelló Agnès Gregori

L’Ajuntament de Lleida finalitza aquests divendres el pla de xoc per atendre als temporers i temporeres que s’han desplaçat a Lleida per treballar a la campanya de la fruita. Tal com ja va anunciar, avui és la darrera nit en què romandrà obert el refugi al Pavelló Agnès Gregori.

Durant la primera setmana d’octubre es realitzarà una cimera trobada amb tots els agents implicats en què es valoraran i donaran a conèixer les dades definitives d’aquesta campanya i es començarà a treballar en la campanya 2020.

Està previst que es constitueixin dues comissions de treball, una directiva/política i una altra tècnica que es reuniran mensualment. Cal destacar que a la comissió directiva hi haurà representants de les diferents Administracions, partits polítics (tal com es va acordar en la moció presentada per l’actual govern a l’últim ple), sindicats i entitats.

La campanya de temporers 2019 compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida