Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies La Paeria distingeix la responsabilitat social de 27 empreses de la ciutat

La Paeria distingeix la responsabilitat social de 27 empreses de la ciutat

Els reconeixements com a Empresa Solidària 2013 es lliuren coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Justícia Social.

L’Ajuntament de Lleida ha distingit com a Empresa Solidària 2013 a 27 firmes i entitats com a agraïment per la tasca que han dut a terme donant suport a associacions del tercer sector d’acció social, de cooperació i de desenvolupament de la ciutat. L’alcalde, Àngel Ros, presideix el lliurament dels reconeixements aquesta tarda, en un acte que se celebrarà al Saló de Sessions, on estaran presents els directius i representants de les companyies i, també, els col•lectius d’ajuda social, que han estat els encarregats de designar-les.

El paer en cap ha lloat el treball que les Empreses Solidàries 2013 han realitzat “en un any molt difícil per a les famílies” perquè “han permès mantenir les activitats que les entitats solidàries de Lleida han posat a disposició dels col·lectius vulnerables al llarg del 2012”. Per a l’alcalde de Lleida, “aquesta iniciativa demostra, una vegada més, el caràcter humanitari de la ciutadania i del seu teixit empresarial, que està responent de forma responsable a la crisi”.

Així mateix, el paer en cap destaca la importància d’establir relacions de col•laboració entre organitzacions d’ajuda social i altres agents de la societat (Ajuntament, entitats i sector empresarial): “cada vegada és més necessària com a eina per aconseguir que les entitats del tercer sector siguin eficients i puguin aconseguir els seus objectius”.

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, posa en relleu el compromís amb la justícia social de les entitats del tercer sector i la seva identificació amb els principis de llibertat, igualtat i cohesió social. Per a Presseguer, d’aquesta manera “se supera la idea de caritat per donar pas al concepte clau de responsabilitat social” a la qual s’ha de sumar, com ho exemplifica l’acte d’avui, el sector empresarial.

Empresa Solidària 2013

ACTEL

Administració de Loteries nº 1 de Lleida

ALICSA Fruits Secs

B. Biosca

Buró Lleida S.L.

Cafeteria Pinyana S.L.

Carrefour Lleida

Consum Cooperativa

Cooperativa Agropecuària de Soses

Decathlon

Fundació Privada Ferreruela Sanfeliu

Ferreteria Albert Soler S.A.

Gestió Natural Òptics

Granier Pans Artesans

Grup Mahou San Miguel

Grup Sada Catalunya

Joieria Ayala

La Caixa, delegació general de Lleida

MJ Gruas Constructora

Moon

N-Ice Skating SLU

Orfeó Lleidatà

Perfumeria Internacional S.L.

SEMIC

SUPSA Supermercats Pujol SL

Transports A.T. TROTA S.A.

Ultra Lleida

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida