Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies L’Ajuntament de Lleida activa un pla d’emergència per atendre a més temporers davant l’afectació de la tempesta en la campanya de la fruita

L’Ajuntament de Lleida activa un pla d’emergència per atendre a més temporers davant l’afectació de la tempesta en la campanya de la fruita

S’obre el pavelló 3 de Fira de Lleida per poder-hi pernoctar avui

La Paeria ha activat un pla d’emergència per ampliar l’atenció als temporers davant la tempesta de pluja i pedra d’aquest vespre a Lleida i l’afectació en la campanya fructícola que pot fer perdre llocs de treball.

El servei municipal d’atenció als temporers ha reforçat la capacitat d’alberg prolongant els dies de pernoctació a Jericó i amb l’habilitació temporal del pavelló 3 de Fira de Lleida, on es troba l’oficina d’atenció única de la campanya. També s’amplia la distribució de bosses d’aliments.

Petició de declaració de zona catastròfica

L’Ajuntament de Lleida demanarà la declaració de zona catastròfica. Així mateix, s’ha posat en contacte amb l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida i amb el subdelegat del Govern per coordinar accions per donar resposta a la situació.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida