Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies L’experiència d’un programa social de la Paeria i la UdL es presenta en un congrés europeu a Viena

L’experiència d’un programa social de la Paeria i la UdL es presenta en un congrés europeu a Viena

Aquesta comunicació científica, que s’està aplicant a famílies en situació de cronicitat, va rebre el VIII Premi Dolors Arteman del Col·legi de Treball Social de Catalunya

La Regidoria de Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida participa aquesta setmana en el congrés organitzat per la IFSW European Conference, que se celebrarà a Viena (Àustria), del 9 a l’11 de setembre, presentant la comunicació científica titulada “The phenomenon of chronicity in municipal social services The experience of applied research in Lleida”.

Aquest programa aporta al món del treball social internacional l’experiència de l’equip de professionals dels serveis socials municipals de Lleida i la intervenció innovadora que s'està realitzant amb famílies en situació de cronicitat. Una tasca que es desenvolupa amb el suport d’investigadors del Grau de Treball Social de la Universitat de Lleida.

Cal assenyalar que aquest projecte va ser guardonat amb el VIII Premi Dolors Arteman, que atorga el Col·legi de Treball Social de Catalunya.

Els autors de la ponència són Xavier Miranda Ruche i Júlia Traveria, de la UdL, i Alba Pirla Santamaria, de l’Ajuntament de Lleida, essent el primer d’ells l’encarregat d’exposar-la als assistents aquest dilluns.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida