Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies Multitudinari dinar solidari de Nadal del barri de la Bordeta

Multitudinari dinar solidari de Nadal del barri de la Bordeta

Quatre-centes persones han omplert el pavelló del barri en la novena edició d’aquesta festa solidària amb les famílies necessitades

L’Associació de Veïns de la Bordeta ha celebrat avui el seu tradicional dinar solidari de Nadal, que ha comptat amb l’assistència de 400 persones, que han omplert l’espai habilitat al pavelló del barri.

Aquesta és la novena edició d’aquesta iniciativa que té com a objectiu recaptar recursos perquè les famílies necessitades de la Bordeta puguin tenir unes festes nadalenques com tothom. Els assistents paguen 12 euros que serveixen per convidar al dinar a les famílies amb menys recursos i donar-los-hi també un lot de Nadal i regal de Reis per als més menuts. A més, es fa una rifa, els beneficis de la qual es destinen a l’Associació Diabètics de Lleida. El dinar ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde i regidora del barri Anna Campos, així com dels també regidors Ángeles Ribes i Xavi Palau.

El programa d’activitats de Nadal al barri de la Bordeta inclou un grapat d'actes. La setmana vinent, del 16 al 20 de desembre, el Pare Noel visitarà les activitats que se celebren al Centre Cívic i dilluns 23 anirà pels carrers del barri felicitant les festes. El cap de setmana del 28 i 29 de desembre al Sícoris Club tindrà lloc el torneig de Nadal de futbol sala i la recollida de joguines. Dissabte dia 4 de gener al Centre Cívic a les 17.45 hores el Gran Camarlenc recollirà les cartes als Reis d’Orient i diumenge 5 de gener a les 20.00 hores Ses Majestats faran el repartiment de regals a la sala d’actes del Centre Cívic.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida