Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies 40 joves es formen com a premonitors de lleure a Joventut de la Paeria

40 joves es formen com a premonitors de lleure a Joventut de la Paeria

L’Agenda Jove d’estiu ha ofert aquesta setmana un curs per donar eines als joves que volen col·laborar en projectes de lleure educatiu per a infants

El departament de Joventut de la Paeria ha ofert aquesta setmana un curs formatiu de premonitors/es a 40 nois i noies, entre 15 i 17 anys, que tenen interès en el lleure educatiu. Aquesta activitat, gratuïta i que s’imparteix amb la col·laboració del Servei municipal d’Educació, ensenya eines bàsiques i metodologies per col·laborar en projectes d’oci educatiu per a infants, com els projectes Estiu de Joc i Estiu de Petits –del mateix Ajuntament-. El curs consta de dues parts: una teòrica, on es parla de la psicologia infantil, de la pedagogia del lleure, del rol del monitor i del premonitori, i una altra part practica, on es dissenya un programa d’activitats amb objectius, metodologia, recursos, avaluació i que duen a terme amb els nens i les enes d’Estiu de Joc i Estiu de Petits. 

Aquest divendres els joves han rebut un diploma per la realització del curs i, si ho volen, ja poden fer de Premonitors durant l’estiu. 

La proposta, amb èxit a cada edició, s’inclou en el programa d’activitats de l’Agenda Jove per als mesos de juny, juliol i agost. La setmana que ve es faran les Setmanes English Workshop +13 i sobre dinamització esportiva. Entre altres, també començarà la Quinzena Art Urbà, les accions entorn als idiomes alemany i anglès o l’Estiu Xoff, a les piscines municipals. Dijous tindrà lloc el primer “Dijous Boig” amb la sortida al Yellow Fun Park, a Alpicat.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida