Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Àngel Ros lloa el treball de Prosec per integrar joves en risc

Àngel Ros lloa el treball de Prosec per integrar joves en risc

Conveni entre Prosec i la Paeria per prorrogar la cessió d’ús de l’espai de Gairoles

El Paer en cap, Àngel Ros, i Carlos Enjuanes, en representació de l’Associació Prosec, han firmat un conveni de col·laboració per prorrogar la cessió d’ús de l’edifici municipal de l’”Espai Gairoles” on funciona una Unitat d’Escolarització Compartida (UEC). A l’UEC estudien deu joves, d’entre 14 i 16 anys, derivats pel Departament d’Educació perquè es troben en situació de risc (per absentisme escolar, temes de conducta, etc) i no poden seguir el curs acadèmic en els centres generals. L’alcalde de Lleida ha elogiat la tasca que duu a terme Prosec i els seus professionals en l’atenció d’aquests nois i noies, als quals cal afegir els 110 que, fora de l’horari escolar, realitzen activitats esportives, de reforç escolar i de lleure i, també, els 200 adults que es beneficien dels seus programes. L’Espai Gairoles forma part del Pla de Barris del Centre Històric.

A més de Gairoles, Prosec ofereix les seves activitats als centres del carrer Cardenal Remolins i de Companyia. En l’acte de signatura del conveni, s’ha destacat que els programes d’aquesta associació, a banda de beneficiar als joves que hi participen, també tenen repercussions positives en tot el seu àmbit familiar. L’alcalde de Lleida ha posat de relleu l’àmplia xarxa d’entitats que existieix i els serveis que poden rebre el col·lectiu de joves en situació de risc de la ciutat. A més de Prosec, ha citat els Germans Maristes (amb els centres Calidoscopi i Lluís Millet), les parròquies (Sant Martí i Sant Andreu) i el CIJCA.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida