Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies El Centre Històric dignifica el barri amb la 5a edició del Concurs de Balcons, Façanes i Aparadors

El Centre Històric dignifica el barri amb la 5a edició del Concurs de Balcons, Façanes i Aparadors

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans participa en el lliurament dels guardons El jurat d’experts reconeix a Càritas i Lisa Ogbemudia, mentre que els guanyadors de la votació popular a través de les xarxes socials han estat Comercial Pintures i Carmen Ruiz de los Ríos

Un total de 37 veïns i veïnes han participat en el Concurs de Balcons, Façanes i Aparadors del Centre Històric, que organitza l’Associació PROSEC per cinquè any, a través del Pla de Desenvolupament Comunitari, que impulsa l’Ajuntament de Lleida, amb la finalitat de crear sinergies entre els veïns i veïnes, que ajudin a incrementar la seva implicació i cohesió social, a dignificar la imatge del barri i, en conseqüència, a trencar alguns dels prejudicis, que ajudin a millorar la visió global del barri.

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans ha participat en el lliurament de guardons en un acte que ha tingut lloc al pati del convent de Santa Clara.

Per tal de valorar quins han estat els guanyadors (tant de particulars com d’empreses, comerços, entitats i serveis del barri), un any més s’han utilitzat per una banda les xarxes socials, per a recollir la votació i valoració popular, i per altra el veredicte d’un jurat d’experts, format per persones vinculades en l’àmbit cultural i social de la ciutat de Lleida.

El jurat expert ha atorgat el primer premi en categoria d’entitats, comerços i serveis a Càritas Diocesana, mentre que en l’apartat de particulars, la guanyadora ha estat Lisa Ogbemudia. La votació popular a través del Facebook ha donat com a guanyadors a Comercial Pintures i Carmen Ruis de los Ríos, respectivament.

Els premis han consistit en productes lleidatans de proximitat a càrrec de la col·laboració de Supsa Supermercats Pujol S.L (Plusfresc). La resta de participants ha rebut un petit obsequi, una banderola identificativa de participació i vals de descompte en comerços col·laboradors del Centre Històric.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida