Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies El nens i nenes del centre obert Pas a Pas celebren el Nadal

El nens i nenes del centre obert Pas a Pas celebren el Nadal

Un espectacle de ball i una obra de teatre per celebrar el Nadal, on els infants han estat els encarregats d’escriure el guió, dissenyar els decorats i coordinar els assajos.

Els nens i nenes del Centre Obert Municipal Pas a Pas han celebrat el Nadal amb un espectacle de ball i una obra de teatre que han preparat ells mateixos. Els infants han estat els encarregats d’escriure el guió, dissenyar els decorats i coordinar els assajos amb l’ajuda dels seus educadors. L’obra es va presentar ahir el Centre Cívic de la Mariola, amb el públic de les seves famílies i els avis i àvies de la Llar de Jubilats del barri.

A més, avui a les 17.30h, també participaran a la inauguració de la decoració de Nadal del Carrer Mariola, que ells mateixos han elaborat, junt amb altres nens i nenes dels diferents serveis del barri de la Mariola.

Pas a Pas, gestionat per Germans Maristes, forma part de la Xarxa de Centres Oberts i Ciberaules de Lleida, promoguda per la Regidoria Benestar Social i Ocupació, està constituïda per dues ciberaules, tres centres oberts municipals, i quatre centres oberts de titularitat privada.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida