Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies El paer en cap destaca la tasca de Prosec

El paer en cap destaca la tasca de Prosec

Prosec ha inaugurat la seva nova seu social. En l'acte, Àngel Ros ha destacat "la contribució de Prosec a la cohesió social de la ciutat, garantint el futur dels joves i humanitzant els voluntaris" i ha recordat especialment la tasca de mossèn Juan Manuel Bardají. El paer en cap ha assenyalat que l'entitat està ajudant a enriquir socialment una part de Lleida, especialment els més joves.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquesta tarda la inauguració de la nova seu social de Prosec, una entitat al servei de la infància, adolescència i joventut, que té com a objectiu atendre les necessitats d’aquest col·lectiu a nivell educatiu, formatiu i de temps de lleure. L'acte també ha comptat amb l'assistència del director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família de Lleida, Joan Ramon Saura, el tinent d'alcalde i regidor del Centre Històric, Josep Presseguer, la regidora de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior, Dolors Arderiu, el regidor d’Educació i Infància, Jesús Castillo, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, i el coordinador general de Prosec, Carlos Enjuanes, entre altres.

Durant el transcurs de la inauguració, Àngel Ros ha destacat “la contribució de Prosec a la cohesió social de la ciutat, garantint el futur dels joves i humanitzant els voluntaris”. L’alcalde, que ha recordat especialment la tasca del mossèn Juan Manuel Bardají a Prosec, ha assenyalat que l’entitat està ajudant a enriquir socialment una part de Lleida, especialment els més joves. Per altra banda, el coordinador general de la promotora social, Carlos Enjuanes, ha assegurat que la nova seu és una gran fita per l’entitat, remarcant que aquesta garantirà el servei i el patrimoni fundacional de Prosec.

El nou local, situat a Plaça Josep Solans, servirà per desenvolupar projectes socials i per realitzar-hi assemblees generals de l’entitat. L’Associació Prosec és l’adjudicatària de dos dels tres centres oberts municipals que hi ha a Lleida, situats al centre històric de la ciutat, i han atès al llarg del curs 2011/2012 a 168 nens i nenes. En aquests locals s’organitzen activitats en horari extraescolar amb l’objectiu d’estimular el desenvolupament personal, fer un reforç escolar i fent un treball integral per a la socialització i adquisició d’hàbits de menors entre 3 i 18 anys; compensant així les necessitats socioeducatives dels menors atesos.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida