Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Els infants del Centre Obert Municipal Companyia interpreten els Pastorets

Els infants del Centre Obert Municipal Companyia interpreten els Pastorets

Els infants i joves del Centre Obert Municipal de Companyia han representat l’obra “Els pastorets...allà sota una penya”.

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Josep Presseguer, ha assistit aquesta tarda al Caixafòrum a la representació de l’obra “Els pastorets...allà sota una penya”, que ha estat interpretada pels infants i joves del Centre Obert Municipal de Companyia. L’actuació dels Pastorets ha inclòs una gravació de vídeo ubicada al Centre Històric. En aquest mateix acte, s’han repartit els premis del concurs de postals de Nadal organitzat per Prosec, adreçat a tots els centres oberts i ciberaules.

La Xarxa de Centres Oberts, depenent de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació, treballa de manera coordinada per al desenvolupament de diferents programes i activitats d’interès comú. Aquests serveis s’organitzen en activitats en horari extraescolar amb la finalitat d’estimular el desenvolupament personal, fer reforç escolar i fer un treball integral per a la socialització i adquisició d’hàbits de menors entre 3 i 18 anys; compensant així les necessitats socioeducatives dels menors atesos.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida