Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Els infants dels centres oberts vesteixen de Nadal el barri de la Mariola

Els infants dels centres oberts vesteixen de Nadal el barri de la Mariola

Els infants dels centres oberts del barri de la Mariola han elaborat les grans boles de Nadal, fetes amb vasets de plàstic, que es pengen a les faroles del carrer a tot el barri.

El tinent d’alcalde Josep Presseguer, juntament amb la regidora del barri de la Mariola, Sara Mestres, han visitat aquesta tarda les grans boles de Nadal que han elaborat els infants dels centres oberts del barri. Es tracta d’unes boles nadalenques elaborades amb vasets de plàstic que es pengen a les faroles del carrer Mariola conjuntament amb una pancarta en què es felicita el Nadal a tot el barri.

L’activitat l’ha impulsat la Taula Territorial d’Infància i adolescència de Mariola , amb la finalitat de potenciar la interrelació entre les entitats que conformen la Taula i compartir-ho amb la població del barri i de la resta de la ciutat.

Aquestes boles han estat realitzades pels infants i joves que assisteixen als diversos Esplais i Casals i membres de d’Associacions de Veïns de Mariola i compta amb el suport de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida.

Les Entitats que formen la Taula són el Centre Obert Calidoscopi, Centre Obert Pas a Pas, Ciberaula “les Moreres”, Xarxa de Punts Omnia: l’Associació Futur, Pius XII i Blocs Princep Joan Carles Esplai Màgic, Equipament Cívic: programa “Jugar i Llegir”.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida