Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Els nens i nenes de les ciberaules de Moreres i Gairoles graben un lipdub

Els nens i nenes de les ciberaules de Moreres i Gairoles graben un lipdub

Els grups de nens i nenes d’entre 7 i 12 anys de les ciberaules municipals de Gairoles i Moreres de l’Ajuntament de Lleida han celebrat el final de curs amb una activitat molt especial, la gravació del Lipdub de “Thriller”.

Els grups de nens i nenes d’entre 7 i 12 anys de les ciberaules municipals de Gairoles i Moreres de l’Ajuntament de Lleida han celebrat el final de curs amb una activitat molt especial, la gravació d’un Lipdub.

Tots els infants han participat molt activament en l’elaboració de tot el procés (elecció de la cançó, vestuari, maquillatge, coreografia...). Això ha fet que els infants s’impliquin molt en el projecte alhora que s’han treballat aspectes personals com l’autoestima. La filmació treball es pot veure consultant el canal youtube de la Paeria.

Les ciberaules municipals, dependents de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, es van iniciar a les darreries de 2009, pensats com uns centres de caràcter lúdic i educatiu, que tenen per finalitat oferir un servei d’atenció als infants, (tant en horari extraescolar, com en els períodes de vacances), amb la finalitat de contribuir a la socialització i la maduració dels infants en un entorn d’educació no formal.

Aquest curs 2011/2012 s’hi han atès 95 infants i joves.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida