Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Fèlix Larrosa visita el centre socioeducatiu d’atenció diürna Trampolí al Centre Històric

Fèlix Larrosa visita el centre socioeducatiu d’atenció diürna Trampolí al Centre Històric

Gestionat per CIJCA, és un dels 9 centres d’aquest tipus que hi ha a Lleida, que realitzen una tasca socioeducativa en horari extraescolar amb infants, adolescents i joves dels diferents barris de la ciutat

El tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, ha visitat aquesta tarda el centre socioeducatiu d’atenció diürna Trampolí i ha conversat amb els joves de diferents barris de la ciutat que prenen part en algun dels programes que es desenvolupen en aquest centre. Larrosa s’ha interessat pels estudis dels joves i per les seves inquietuds i per les millores que voldrien per a la ciutat. També per les activitats que fan al Trampolí, com manualitats, ball o cuina.

El Trampolí compta amb el suport de la Paeria i està gestionat pels Salesians Sant Jordi (CIJCA). Té una capacitat de places i ofereix servei de dilluns a divendres, a la tarda, encara que algunes tardes van a la seu que els Salesians tenen a La Mariola.

Lleida compta amb cinc centres d’aquest tipus municipals, coneguts com centres oberts, gestionats per diferents entitats socials, i 2 ciberaules: Centre Obert Municipal Pas a Pas, Fundació Champagnat; Centre Obert Municipal Companyia, PROSEC; Centre Obert Municipal Remolins, PROSEC; Centre Obert Municipal Mercadet, Salesians Sant Jordi; Centre Obert Municipal Gínjol, Fundació Champagnat, i les ciberaules de Moreres i Gairoles. A més, a la ciutat hi ha 4 centres oberts que són de titularitat de diferents entitats del tercer sector i als que l’Ajuntament també dona suport específic, com el Trampolí, CIJSA; el Centre Obert Calidoscopi (Germans Maristes); el Centre Obert Pare Palau, Assoc. Esclat Santa Teresina, i el Centre Obert Mercat, CIJCA. En total, s’atenen uns 550 infants i adolescents, que van dels 6 als 17 anys, aproximadament.

Són centres socioeducatius que fan una tasca socioeducativa durant el temps lliure dels infants, adolescents i joves, donant suport, estimulant i potenciant l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat i la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida