Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Festa de cloenda del curs al Servei Maternoinfantil de Lleida

Festa de cloenda del curs al Servei Maternoinfantil de Lleida

Hi han participat unes quaranta persones, entre infants i les seves famílies

Els infants i els pares i mares del Servei Maternoinfantil de Lleida han celebrat avui la cloenda del curs 2012-13. El tinent d’alcalde Josep Presseguer ha assistit a l’acte i ha felicitat els prop de quaranta usuaris del programa, entre nens i nenes i famíliars, i, també, els tècnics municipals. El regidor ha destacat el bon funcionament del Materno-Infantil, “un servei molt bàsic per a la ciutat i que dóna una gran qualitat a tot el que són els serveis socials”.

L’acte ha començat amb un esmorzar. Tot seguit s’han lliurat les orles i, a continuació, s’ha dut a terme una activitat de manipulació i experimentació amb diferents textures i xocolata. Per acabar, s’han fet jocs d’aigua a les mateixes dependències.

El Servei Maternoinfantil Municipal Marraco és un recurs socioeducatiu adreçat a nadons d'entre 7 mesos i 2 anys i a les seves famílies. La finalitat és facilitar-les pautes sanitàries, educatives i afectives de manera que optimitzin el creixement dels infants i les relacions al si de la unitat familiar. S’acull un total de 30 nens i nenes de la ciutat durant tot l’any, en horari escolar.

Aquest servei també fomenta la interrelació del col·lectiu de pares i mares que hi participen tot realitzant aquesta activitat en família. A més, la intervenció va més enllà de l’atenció als infants. Des del Maternoinfantil es treballa amb els pares i les mares dels nadons perquè puguin adoptar les pautes educatives i sanitàries bàsiques amb que educar els seus fills i filles i se'ls dota dels recursos psicològics i educatius que ho faciliten.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida