Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies La Paeria i PIMEC orienten els joves a trobar feina a l’estiu

La Paeria i PIMEC orienten els joves a trobar feina a l’estiu

El Departament de Joventut i l’organització empresarial organitzen dos jornades informatives adreçades a joves interessats a treballar els mesos de vacances

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida i PIMEC han organitzat aquesta passada setmana unes jornades informatives adreçades a joves interessats a trobar feina per als mesos d’estiu. Aquesta acció s’ha inclòs en el programa Garantia Juvenil, que preveu accions per a la inserció laboral de joves de 16 a 29 anys. Des del Centre de Recursos Juvenils la Palma s’ha participat d’aquest programa mitjançant la impulsora que dóna suport a les persones interessades a inscriure’s i fa un acompanyament en el procés d’inserció laboral.

La jornada ha consistit en unes intervencions per part de les persones responsables de recursos humans de les diferents empreses col·laboradores, que han explicat als i a les joves quins perfils professionals hi ha a la seva empresa, com realitzen els processos de selecció i què esperen dels professionals que treballen amb ells. Posteriorment, els participants s’han pogut adreçar a les empreses per lliurar-los el seu currículum i presentar-se personalment com a possibles candidats a treballar amb ells.

A més de les diferents empreses, també hi ha col·laborat l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO), que ha explicat als joves els serveis i programes que ofereixen. Les jornades han comptat amb la col·laboració de les empreses Unipreus, Supsa, Unió de Pagesos, Ferreteria Albert Solé i Federació d’Hostaleria.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida