Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies La Taula d’Infància, adolescència del barri de Democràcia organitza la Gimcana dels Valors

La Taula d’Infància, adolescència del barri de Democràcia organitza la Gimcana dels Valors

Es farà el divendres 14 de juny pels carrers del barri per reforçar i posar en pràctica valors com el respecte al medi ambient, el treball en equip o la cooperació

La Taula d’Infància, adolescència del barri de Democràcia ha organitzat la Gimcana dels Valors per reforçar i posar en pràctica valors com el respecte al medi ambient, el treball en equip, la cooperació o l’alimentació saludable. Es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb el consens de les entitats i les institucions que configuren la Taula Territorial Infància ja que dóna l’oportunitat de compartir interessos i inquietuds amb tots els agents socials i professionals del barri vinculats amb el món de la infància i l’adolescència. Així, les entitats s’han implicat en l’organització d’aquesta diada fruit del seu interès per treballar plegats en una actuació dirigida a infants, adolecsents i joves del barri i les seves famílies.

En aquesta línia, la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, impulsora de la Xarxa de Taules d’Infància, adolescència a nivell de la ciutat, valora la implicació de les Taules en la realització de propostes i d’iniciatives que donin cohesió a les entitats que treballen en un mateix marc territorial així com també al territori en sí.

Les Taules d’Infància, adolescència són òrgans consultius que esdevenen espais de trobada i de treball de les diferents institucions i entitats dels barris de Lleida amb la finalitat de proposar i articular actuacions com aquesta de caràcter lúdic i educatiu amb la població infantil i les seves famílies.

Dins la dinàmica d’aquesta Taula va sorgir la idea de poder realitzar una activitat conjunta on hi participessin els infants del barri per treballar aspectes com la participació, la integració i els valors.

Aquesta activitat es farà el pròxim 14 de juny pels carrers per als vianants del barri, tenint com a punt de partida i de finalització el Col·legi Sagrada Família. En acabar hi haurà una xocolatada per a tots els participants i la presència del Banyetes que animarà la festa de cloenda. L'acte es fa extensiu a tot el públic infant i adult, ja que està inclòs en el programa d’actes de la Festa Major.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida