Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Lleida cedeix 19 vehicles del dipòsit municipal a l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida

Lleida cedeix 19 vehicles del dipòsit municipal a l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida

Els vehicles seran desmuntats perquè les seves peces serveixin com a recanvis de vehicles dels serveis socials cubans a diferents províncies de l’illa

L’Ajuntament de Lleida cedirà un total de 19 vehicles del dipòsit municipal a l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida, perquè siguin traslladats a aquesta illa i caribenya, on tindran una segona vida com a recanvis. El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha participat en l’acte de firma del conveni, junt amb el secretari general de l’Ajuntament i el president de l’entitat lleidatana, Lluís Companys.

Els vehicles es recolliran durant aquesta setmana al dipòsit i seran desmuntats amb l’objectiu de recuperar i enviar a Cuba peces de recanvi que no poden trobar-se allà ni al mercat, donada l’antiguitat dels vehicles. Els recanvis es destinaran a cobrir les necessitats de transport dels serveis socials cubans en diferents províncies de l’illa.

Aquesta iniciativa de cooperació, que s’ha dut a terme altres anys, respon a una demanda de l’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles, organisme que canalitza i distribueix l’Ajut Oficial al Desenvolupament a Cuba.

L’Ajuntament de Lleida i l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida i de les Terres de Ponent, treballen en el foment de la solidaritat a la nostra ciutat, i en la sensibilització i formació de la població sobre la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits econòmicament i social.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida