Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Més de 600 nens i nenes de diferents recursos d’infància de la ciutat gaudeixen de la Pista de Gel per Nadal

Més de 600 nens i nenes de diferents recursos d’infància de la ciutat gaudeixen de la Pista de Gel per Nadal

La pista de gel de la plaça de Sant Joan de Lleida ha rebut la visita de més de 600 nens i nenes que participaven en les activitats organitzades pels recursos d’infància de la ciutat al llarg del Nadal.

Un dels objectius prioritaris de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació és donar resposta a les necessitats de la infància i de les famílies de la ciutat, sobretot en aquells casos en que es troben en situacions d’especial vulnerabilitat. D’aquesta manera, es treballa a partir de diferents programes i projectes que s’adapten a les diferents èpoques de l’any i intenten comptar amb la participació i implicació de la societat en general, sumant esforços i oportunitats.

Així, els infants han pogut patinar a la pista de gel aquestes festes gràcies a la implicació de l’empresa NICE, que hi ha col·laborat desinteressadament.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida