Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies "Porta el teu nét al teatre"

"Porta el teu nét al teatre"

L’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Teatre de la Llotja torna a activar la campanya que té com a objectiu que avis i néts comparteixin també el món les arts escèniques. Cada avi que compra l’entrada per al seu nét, obté la seva de manera gratuïta.

L’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Teatre de la Llotja torna a activar la campanya “Porta el teu nét al teatre” en motiu de la nova temporada del Teatre de la Llotja. L’Ajuntament de Lleida i la Llotja van iniciar aquesta experiència pilot fa 2 anys i s’ha implantat com a un programa de continuïtat. Cada temporada s’aplica a un dels espectacles de la programació oficial del teatre, i aquesta vegada es farà amb el del Juan Tamariz que presenta Magia Potagia el 9 de novembre a les 21 h.

Aquesta iniciativa vol fomentar el valor que té que els infants passin bones estones amb els padrins i té 4 objectius molt clars:

1.- Enfortir el paper dels padrins com a educadors no formals.

2.- Que els infants s’introdueixin al món de les arts escèniques, ...

3.- Potenciar la relació padrins - néts.

4.- Donar a conèixer la dimensió social del Teatre de la Llotja.

A través d’aquest programa quan un avi compra l’entrada per al seu nét, obté la seva de manera gratuïta. Per gaudir de la campanya, cal adreçar-se a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que caldrà bescanviar a la taquilla de La Llotja i dels quals n’existeix un número limitat. El tiquet permet comprar l’entrada del nét i obtenir immediatament l’entrada gratuïta per al padrí. Cada avi pot portar un nét, que ha de tenir entre 4 i 14 anys.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, a la Rambla Ferran, 13, planta baixa, tf 973 700 349, gentgran@paeria.es.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida