Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Quatre grups competeixen el pròxim diumenge al Concert final del DIRECTE 2018

Quatre grups competeixen el pròxim diumenge al Concert final del DIRECTE 2018

4DBOY, Jan MC, EGO i Orgasmus Day participaran al concert final de la 22a Mostra de Música Jove, al Cafè del Teatre

Quatre formacions musicals competiran el pròxim diumenge, 8 d’abril, al concert final del Directe 2018, que es farà al Cafè del Teatre. 4DBoy (música electrònica, chiptune), Jan MC (rap latino), EGO (punk, rock, funk) i Orgasmus Day (rock) actuaran al concert, que començarà a les 7 de la tarda. El veredicte final i el lliurament de premis es faran el mateix dia, una vegada finalitzat el concert i fetes les deliberacions del jurat.

El Directe - Mostra de Música Jove del Segrià és una mostra musical amb un format de concurs que té com a objectius principals donar suport i fer difusió dels grups musicals i de músics joves de 14 a 30 anys (ja sigui individual com a solistes o en grups o bandes musicals) de la ciutat de Lleida i de la resta de la comarca del Segrià que toquem música popular moderna.

L’activitat està organitzada pel Departament de Joventut de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de la Paeria, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcarràs, l’Ajuntament d’Alpicat, l’Ajuntament de Torrefarrera i el Consell Comarcal del Segrià. Aquest és el cinquè any que, arran de la col·laboració entre institucions, la mostra de música jove té un abast comarcal.

Enguany, com a novetat, les institucions organitzadores i col·laboradores han establert com a objectiu principal centrar tots els esforços en la promoció del grup guanyador (en edicions anteriors s’havien atorgat diversos premis als diferents finalistes). Per això, hi haurà un guanyador absolut que obtindrà com a premi 3 eines de promoció:

1) Una gira musical de 4 concerts remunerats que es desenvoluparà de la següent manera:

-una actuació a la Festa Major de Lleida 2018 (remunerada amb 1.350 euros).

-una actuació en algun dels actes festius organitzat per l’Ajuntament d’Alcarràs durant el 2018 (remunerada amb 675 euros).

-una actuació en algun dels actes festius organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat durant el 2018 (remunerada amb 675 euros).

-una actuació en algun dels actes festius organitzat per l’Ajuntament de Torrefarrera durant el 2018 (remunerada amb 675 euros).

2) L’enregistrament en estudi de gravació d’una maqueta de 5 cançons.

3) Enregistrament d’un videoclip d’una de les cançons enregistrades.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida