Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Regina Cairol anima a construir una societat de valors per deixar un futur millor a les noves generacions

Regina Cairol anima a construir una societat de valors per deixar un futur millor a les noves generacions

La regidora de Polítiques per als Drets Socials diu que “és un repte que ens hem de plantejar com a Paeria, com a ciutat i com a país”, en la Festa de Tornada a l’Escola del Club Banyetes Centenars d’infants gaudeixen de la trobada que s’ha celebrat a la Seu Vella

La regidora de Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida i diputada provincial, Regina Cairol, ha animat als assistents a la Festa de Tornada a l’Escola del Club Banyetes a construir una societat de valors per deixar un futur millor a les noves generacions.

Cairol s’ha dirigit als centenars d’infants, pares i padrins, que han omplert l’esplanada de darrere l’absis de la Seu Vella, on s’ha instal·lat l’escenari de la festa i els diversos tallers de jocs, per explicar que entre els objectius de la nova Paeria hi ha “que la gent s’ho passi bé i gaudeixi, però també que aprengui en valors, que tingui sentiment de pertinença i treballi de forma intergeneracional”.

Regina Cairol ha avançat que el pla estratègic que estan elaborant els tècnics de la seva regidoria donarà molta importància a la prevenció i potenciació dels valors en l’àmbit dels serveis socials. “Hem d’avançar plegats i prendre el compromís de treballar per una societat i una Lleida millor pels nostres infants, que són el nostre futur. Aquesta ha de ser la nostra il·lusió i esperança, i quan hi ha il·lusió i esperança, tot és possible”, ha dit.

La regidora de Drets Socials ha finalitzat la seva intervenció manifestant que aquest és el repte de la nova Paeria, però que ens hem de plantejar tots com a país i com a societat en general. “Trencar la creença que la generació que deixem en herència viurà pitjor que la dels seus pares. Quan volem ho podem fer, si ens ho proposem”, ha clos.

La Festa

Els nens i nenes de Lleida han gaudit aquest migdia de la Festa de la Tornada a l’Escola, que el Club Banyetes ha celebrat per segon any a la Seu Vella. Un esdeveniment que ha comptat d’un bon nombre de tallers i jocs oberts a tothom i d’un espectacle musical, on els personatges televisius (el Banyetes, l’Eureka, el Plutó, la Chavela i el William) han interpretat les cançons del club i el grup Skatakids ha fet ballar els assistents des de l’escenari instal·lat en l’esplanada del Baluard de la Reina.

A més de la regidora i diputada provincial Regina Cairol, també ha assistit a la festa del Club Banyetes la regidora Marta Gispert.

Enguany s’ha trencat amb la tradició de presentar els guanyadors del Premi Literari de Conte Infantil Club Banyetes i del dedicat als Joves Il·lustradors. Ambos es lliuraran el mes de desembre, durant la Gala de Cap d’Any, que serà retransmesa per la televisió local.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida