Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Tret de sortida al projecte municipal Educaesport

Tret de sortida al projecte municipal Educaesport

La iniciativa, que s’iniciarà demà, treballa l’adquisició d’hàbits i responsabilitats i la integració social dels infants mitjançant la pràctica esportiva

La Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida posa en marxa, un any més, el projecte municipal Educaesport, una iniciativa que pretén treballar, mitjançant la pràctica esportiva, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats, la formació integral i la integració social dels infants, especialment d’aquells amb més dificultats socials. El projecte s’inicia demà 18 d’octubre als barris de Democràcia, Cappont, Pardinyes, Secà, Balàfia, Bordeta i Magraners.

El programa, portat a terme per professionals de l’àmbit socio-educatiu i esportiu, està adreçat a nois i noies de 9 a 16 anys que treballen setmanalment les diferents tècniques esportives específiques pròpies de l’esport que desenvolupen i, alhora, aprenen a coordinar la seva pròpia acció amb la dels altres tot fomentant l’activitat física com a hàbit saludable.

Els infants i adolescents realitzen entrenaments setmanals i competicions periòdiques entre els diferents equips del barri, que culminen en una competició de cloenda final. Es preveu la participació d’uns 90 infants.

Per a més informació, cal adreçar-se als Serveis Socials Municipals dels respectius barris on es desenvolupa l’activitat.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida