Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Un grup de joves pinten un mural de 49 metres quadrats en favor de la tolerància i el respecte a la Mariola

Un grup de joves pinten un mural de 49 metres quadrats en favor de la tolerància i el respecte a la Mariola

La il·lustradora Cristina de Juan ha dirigit l’activitat artística, programada en l’Agenda Jove Tardor 2020 de la Regidoria de Joventut

Un grup de joves han pintat durant dos dies un mural de 49 metres quadrats a la plaça del Riu Flamisell, davant la parròquia de Sant Pau, a la Mariola, amb un missatge en favor de la tolerància i el respecte. Aquesta activitat, que ha estat dirigida per la il·lustradora Cristina de Juan, forma part de la Matinal Street Art, programada en l’Agenda Jove Tardor 2020 de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions. També hi han participat joves usuaris dels centres Pare Palau, Ciberaula les Moreres i Calidoscopi, coordinats pel Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola.

Amb aquestes accions es pretén contribuir a decorar els carrers i places de la ciutat potenciant una imatge positiva, trencadora d’estereotips, alhora que es treballa la identificació amb l’espai dels joves de la ciutat.

En aquesta ocasió i seguint amb la línia de visibilització de la multiculturalitat, l’obra pretén ser un reflex de tolerància i respecte, que aporti atributs positius que ressaltin el caràcter del barri i la gent que hi viu. El mural va acompanyat d’un missatge on s’inclou una frase, amb diferents llengües i alfabets, fruit de les propostes dels joves que hi ha col·laborat.

El tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors de Joventut, Ignasi Amor, i Cultura, Jaume Rutllant, s’han atansat aquest migdia fins a la plaça del Riu Flamisell per saludar Cristina de Juan i els joves que hi ha participat, als quals han agraït la seva col·laboració.

L’artista Cristina de Juan (@dejuancristina) s’ha format a l’Escola Municipal de Belles Arts Leandre Cristòfol de Lleida, l’Escola Joso de Barcelona i l’École Etienne de París i ha participat en projectes artístics a diferents llocs del món.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida