Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Uns 230 infants de diferents barris de la ciutat aprenen valors amb Educasport

Uns 230 infants de diferents barris de la ciutat aprenen valors amb Educasport

El projecte, de lleure educatiu, treballa amb l’esport hàbits i responsabilitats, així com la integració social. La cloenda es va fer divendres al pavelló poliesportiu municipal Juanjo Garra

El projecte municipal Educasport ha tancat una nova edició amb la participació d’uns 230 infants de diferents barris de la ciutat. La Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones ha promogut aquesta iniciativa que ofereix un entorn de lleure educatiu a infants de 8 a 16 anys mitjançant la pràctica esportiva com a eina de formació integral. Aquest curs s’han fet 16 grups, dels quals 7 equips han estat de participants de 13 a 16 anys i 9 equips, de 8 a 12 anys.

Durant el curs escolar, els equips amb jugadors de 13 a 16 anys fan competicions mensuals, que culminen el dia de la cloenda, que es va fer aquest divendres al pavelló poliesportiu municipal Juanjo Garra, amb les fases finals i el lliurament de trofeus als participants.

El projecte educatiu treballa mitjançant el futbol, i l’esport en general, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats i la integració social dels infants especialment d’aquells amb més dificultats socials. Educasport es desenvolupa als barris de Democràcia, Centre Històric, Cappont, Pardinyes, Secà de Sant Pere, Balàfia, La Bordeta i Magraners, en diferents equipaments, com instal·lacions dels centres educatius, esportives municipals, etc.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida