Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Xerrada del futbolista Javier Sánchez Jara dins de l’Educaesport

Xerrada del futbolista Javier Sánchez Jara dins de l’Educaesport

L'exjugador del Futbol Club Barcelona, ha conduït la primera xerrada del programa “Temps educa”.

Javier Sánchez Jara, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha conduït la primera xerrada del programa “Temps educa”, que impulsen la Regidoria de Benestar Social i Ocupació, l’entitat Futlleida i l’Agrupació Barça Jugadors en el marc del projecte Educasport. La sessió ha comptat amb la participació dels equips de la Bordeta i Magraners i s’ha desenvolupat aquesta tarda al Centre Cívic de la Bordeta.

El projecte educatiu Educasport té els objectius de promoure valors envers la necessitat de la pràctica esportiva, la valoració del treball en equip, la gestió del conflicte i l’acceptació del fracàs i de l’èxit. Així doncs, els infants no treballen sols les diferents tècniques del futbol, sinó que també fomenten la pròpia coordinació amb els altres i l’activitat física com a hàbit saludable. Al projecte hi participen 90 infants distribuïts pels diferents barris de la ciutat: Bordeta, Balàfia, Cap Pont, Centre Històric, Democràcia, Magraners, Pardinyes i Secà de St. Pere.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida