Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Nous horaris d'atenció serveis socials (mesura temporal pel coronavirus)

Nous horaris d'atenció serveis socials (mesura temporal pel coronavirus)

Davant el moment excepcional que ens trobem amb motiu del coronavirus, la regidoria ha modificat la forma de treball per adaptar-nos a les recomanacions de les autoritats, i així garantir uns serveis mínims davant les situacions d’urgència. Consulteu aquí els canvis d'horaris i ubicacions de serveis.

Davant el moment excepcional que ens trobem amb motiu del coronavirus, la regidoria ha modificat la forma de treball per adaptar-nos a les recomanacions de les autoritats, i així garantir uns serveis mínims davant les situacions d’urgència.

Per aquest motiu us informem que:

- Els centres de serveis socials que es mantenen oberts a Lleida per atendre urgències son:

Horari: de dilluns a divendres de 10h a 13h

- Per nous casos de Servei d’atenció domiciliària (SAD) urgents cal anar als centres de serveis socials oberts, on tenen els protocols d’actuació per donar resposta a demandes noves.

- Per nous serveis de teleassistència cal telefonar al 900 50 50 60 de 8h a 17h, on tenen els protocols d’actuació per donar resposta a demandes noves.

- Els servei municipal de menjador social  (Centre Municipal La Panera, C/ de la Panera 7) manté el seu funcionament.

- La informació i atenció social d’urgència de l’Àrea d’Inclusió Social per a persones sense llar es realitzarà a Centre Municipal La Panera, C/ de la Panera 7:

Horari: Dilluns a divendres d’11h a 14h

-  Totes les llars de jubilats estaran tancades i les activitats suspeses.

Per qualsevol altre tema relacionat amb serveis socials truqueu al 973 700 306 o serveispersonals@paeria.cat.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida