Esteu aquí: Inici Mecanismes de participació Taules territorials de distribució d'aliments

Taules territorials de distribució d'aliments

Objectius

Són plataformes operatives dinamitzades des dels equips bàsics de serveis socials, que treballen a cada barri de la ciutat de Lleida. Estan composades per totes les entitats d’iniciativa social que presten serveis d’atenció a les necessitats bàsiques de la població i cerquen la millora de la cobertura de les necessitats alimentàries des de la proximitat, mitjançant el treball coordinat i en xarxa.

Els seus objectius són:

1. Identificar les necessitats alimentàries territorials: valorar els serveis actuals i el nivell de cobertura dels mateixos.

2. Realitzar un catàleg d’entitats prestadores de serveis d’aliments de cada barri.

3. Optimitzar la gestió dels recursos alimentaris disponibles i ampliar la cobertura a les famílies amb necessitats alimentàries.

4. Repensar espais i sistemes de distribució dels aliments en els diferents barris de la ciutat.

5. Vincular les taules territorials al projecte “Aliments per a tothom des del comerç de proximitat”, augmentant els aliments que es puguin distribuir entre la població a través de les entitats distribuïdores de les Taules, ajustant l’oferta a la demanda i necessitats de les persones.

Secretaria tècnica
Oficina tècnica del pla local d'inclusió,, de la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l'Ajuntament de Lleida
Composició
Totes les entitats del 3r sector de cada barri de Lleida que realitzen el servei de distribució d'aliments.
Funcionament:
En aquests moments es troben totes les taules constituides als diferents barris, coordinades per la Cap de zona dels serveis socials bàsics. Cal establir el seu funcionament operatiu, en funció de les necessitats i especificitats de cada barri, establint els projectes comuns que es prioritzin i que es portaran a terme.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida