Esteu aquí: Inici Memòries i dades

Memòries i informes

 

Els Serveis socials municipals són els encarregats de tenir cura, des de la proximitat, de les necessitats de les persones. Aquesta tasca és una de les prioritats de l’Ajuntament de Lleida. Així doncs, la nostra Regidoria, vetlla per la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes, sobretot si partim del fet que qualsevol de nosaltres podem necessitar, en algun moment de la nostra vida, els serveis i recursos d’atenció i suport .

En aquestes dades es recull l’actuació de la Regidoria i es reflecteix la voluntat de l’Ajuntament d’apostar pel servei a les persones i, per tant, pel benestar dels lleidatans i lleidatanes. Totes les activitats que s’han fet i coordinat des de la Regidoria, han estat el resultat de la feina d’un gran equip de treballadors i treballadores al servei de la ciutat.

Esperem que aquestes dades permetin conèixer de prop la Regidoria, i els Serveis socials municipals, ja que és bàsica la implicació i la participació de tots per aconseguir una ciutat cada cop més humana i inclusiva.

Lleida mira endavant per mitjà de cadascun dels seus ciutadans i ciutadanes, perquè és treballant plegats com es construeix una ciutat de persones i per a les persones.

Aquest és l’objectiu que impulsa l’acció global de l’Ajuntament i específicament, la Regidoria de Polítiques per els Drets de les Persones.

 

2020

______________________________________________________________________________________________________________

2019

______________________________________________________________________________________________________________

2018
2017
2016
Memòries 2015
Memòries 2014
Memòries 2013
Memòries 2012
Altres dades d'interès

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida